Fotowedstrijd 2019

Ook voor de 20e editie van Kerst in Oud Kampen op 21 en 22 december 2019, heeft de organisatie een fotowedstrijd uitgeschreven. Iedereen die dat wil kan hieraan deelnemen. Er is geen thema voorgeschreven. De deelnemer wordt uitgedaagd om naar eigen inzicht Kerst in Oud Kampen in beeld te brengen. Dat kan een portret zijn, een act of een sfeerbeeld. Ontroerend of grappig.

Wilt u komende editie van Kerst in Oud Kampen meedoen aan de fotowedstrijd? Lees dan onderstaande instructie.

De organisatie weet uit ervaring dat de jurering een hele klus wordt. Door het niet voorschrijven van een thema kan er alleen gejureerd worden op de technische aspecten als beeldkwaliteit, scherpte, belichting compositie en relatie tot het evenement. Dat maakt de beoordeling en vergelijking van de inzendingen moeilijk maar daardoor ook meteen een prachtige uitdaging. De winnaar wordt begin januari 2019 bekend gemaakt. Deelnemers krijgen hiervoor automatisch een uitnodiging toegestuurd.

Met het insturen van foto’s accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden:
– per deelnemer mogen maximaal vijf foto’s worden ingediend;
– de foto’s zijn door de inzender gemaakt;
– de foto is in JPEG formaat in een zo hoog mogelijke resolutie;
– de ingestuurde foto’s zijn rechten vrij d.w.z.: inzending van beeldmateriaal betekent automatische afgifte van en instemming met een onbeperkte licentie voor gebruik van het ingezonden materiaal door de organisatie;
– de foto’s mogen door de organisatie voor publiciteitsdoeleinden worden gebruikt;
– zijn niet voorzien van enige reclameaanduidingen;
– over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
– inzendtermijn sluit op maandag 31 december 2019 24:00 uur.

De foto’s dienen per e-mail te worden ingediend op het volgende adres: pr@kerstinoudkampen.nl bij voorkeur via ‘wetransfer’ onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van de inzender.

Terug naar nieuwsarchief

Meedoen aan de fotowedstrijd?

De organisatie weet uit ervaring dat de jurering een hele klus wordt. Door het niet voorschrijven van een thema kan er alleen gejureerd worden op de technische aspecten als beeldkwaliteit, scherpte, belichting compositie en relatie tot het evenement..


Instructie fotowedstrijd