Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

Kerst In Oud Kampen is uitgegroeid tot een van de grootste winter-openluchttheaters in de regio. Voor dit fantastische evenement zoeken wij, ter uitbreiding van onze sponsorcommissie, een nieuwe collega die met ons het huidige sponsorbestand verder wil uitbouwen.

De sponsorinkomsten zijn voor ons een belangrijke inkomstenbron. Als lid van de commissie heb je een verbindende rol tussen de (potentiele-) sponsoren en Kerst In Oud Kampen. Dankzij de sponsorinkomsten kunnen we jaarlijks rond de 90.000 mensen verwelkomen in het weekend voor kerst.

Wij hebben als doel sponsoren en Kerst In Oud Kampen dicht bij elkaar te brengen; door middel van bijvoorbeeld het organiseren van sponsor evenementen.
We overleggen op regelmatige basis om zo goed mogelijke lopende zaken af te stemmen en zorg te dragen voor een goede inkomsten stroom zodat de voortgang van Kerst In Oud Kampen is gewaarborgd.

We zijn op zoek naar een commercieel talent die met de nodige enthousiasme, samen met de andere teamleden, bereid is actief op zoek te gaan naar sponsoren!

Je reactie kun je sturen aan: info@kerstinoudkampen.nl, onder vermelding van "Sponsorcommissie".


Voorzitter Henk-Wim van den Berg
Janine de Jong
Hans Lodewijks
Edward de Weerd
Jan Liefting
Theo Stift
Dennis Bijl