Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

b_320_0_16777215_00_images_nieuws_Koggestripspektakel.jpg

De diverse Kamper evenementen vinden steeds vaker een weg om elkaar te versterken. Neem nou het 'Kamper Stripspektakel' en 'Kerst in Oud Kampen'. Twee evenementen van formaat die ieder duizenden bezoekers trekken, ook van ver buiten de gemeente grenzen. Deze synergie kan alleen maar positief werken!

Zo ook dus op zaterdag 20 augustus. Dan vindt in de historische binnenstad van Kampen het 18e Stripspektakel plaats. U bent weer van harte welkom tussen 10.00 en 17.00uur op deze gratis toegankelijke en leukste stripbeurs van Nederland!

Locatie: Oudestraat + Van Heutszplein in Kampen

De leukste en gezelligste dus met circa 85 kramen, 55 tekenaars / scenaristen, Illustratoren van kinder- en prentenboeken, uitgevers, fanclubs en infostands, kinderactiviteiten, workshops en veel gezellige muziek.
Lees meer: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Tijdens deze beurs treft u rond het Koeplein levende standbeelden aan. Deze standbeelden worden verzorgd door 'Kerst in Oud Kampen'.
De beelden collecteren ook voor een bijdrage om het leuktste straattheaterfestival van Nederland vlak voor kerstmis in stand te houden.
Bij de schminkkraam, waar kinderen hun gezicht kunnen laten schminken,  kunt u informatie inwinnen hoe u bijvoorbeeld ook standbeeld
kunt worden! Geïinteresseerden (met name 18+) zijn van harte welkom.