Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

b_320_0_16777215_00_images_nieuws_Sponsoravond.jpg
Kerst in Oud Kampen nodigt bestaande en nieuwe sponsors uit voor een sfeervolle streekproductenavond in de aardbeienkwekerij van de familie Kalter in IJsselmuiden. Tijdens de avond wordt de bezoekers een uniek kijkje gegund achter de schermen van Kerst in Oud Kampen en natuurlijk de aardbeienkwekerij.

Kerst in Oud Kampen (dit jaar op 17 en 18 december) kan alleen maar tot stand komen dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de regionale ondernemers die het Kamper kerstfeest een warm hart toedragen. Het bestuur van de stichting nodigt bestaande en nieuwe sponsors daarom van harte uit om de avond te bezoeken en uiteraard te proeven van de streekproducten die in deze omgeving, de aardbeienkwekerij, volop voorhanden zijn. Daarnaast zijn de leden van de sponsorcommissie deze avond natuurlijk aanwezig om de ondernemers te informeren hoe ze zich het beste kunnen presenteren aan het festival dat tijdens de laatste editie ruim 100.000 bezoekers uit de wijde regio trok.

Een bijzondere donderdagavond tussen de aardbeien!
De sponsoravond wordt gehouden op donderdagavond 29 september in aardbeienkwekerij Kalter aan de Tuindersweg 2 in IJsselmuiden. Om half zeven is de ontvangst, om kwart voor zeven begint het officiële programma. Uiteraard is er ook volop de gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met de drijvende krachten achter Kerst in Oud Kampen. Ook staat er een theatrale en muzikale verrassing op het programma van theatergroep Ventura. Bestaande sponsoren hebben allemaal een persoonlijke uitnodiging gekregen, wie zich nog aan wil melden kan dat doen door een mailtje te sturen naar sponsor@kerstinoudkampen.nl.