Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

Kampen – Voor de opbouw en inrichting van alle straten en pleinen  voor ‘Kerst in oud Kampen’  is Ventura’s Logistiek nog opzoek naar minimaal 10 paar extra handen.  Ook voor het opruimen dat dit jaar zal uitlopen tot en met maandag 24 december zijn extra handen meer dan welkom.


De opbouw start dit jaar al op woensdag 19 december en zal op vrijdag 21 december 17.00uur klaar moeten zijn, het moment dat KioK van start gaat. In die tijd moet er heel veel gebeuren. Zo moeten alle hekken op hun plek staan en de kerstbomen en strobalen over de route zijn verspreid. Alle decorstukken moeten dan her en der in de stad zijn opgebouwd als ook alle in- en uitgangen, die dit jaar iets groter zijn dan in de voorgaande jaren.
Mannen, jong en oud, die KioK een warm hart toedragen en graag willen helpen kunnen zich opgeven voor 27 november bij Hoofd Ventura’s Logistiek, Erik Sluiter. Tfn 06-53502562 of per e-mail: erik.sluiter@online.nl
Als beloning krijgt de helper het volle recht te zeggen dat hij heeft bijgedragen aan het doen slagen   van Kampen’s mooiste stadsfeestje dat er elk jaar is.