Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

b_320_0_16777215_00_images_nieuws_Seeviews_Flyer_liggend_def_KIOK_druk_of_web.jpg
Kerst in Oud Kampen gaat unieke samenwerking aan met startup Seeviews

De organisatie van Kerst in Oud Kampen zet tijdens de komende editie als eerste Nederlandse event het visuele reviewproduct Seeviews in. Bezoekers wordt gevraagd om tijdens het event hun mening via hun smartphone te delen in de vorm van een foto of video.

'Wij gunnen de primeur aan Kerst in Oud Kampen, aangezien wij, als Kamper startup, ook graag op onze eigen wijze een steentje bij willen dragen aan dit grootse evenement. Dankzij de inzet van Seeviews ziet de organisatie letterlijk hoe de bezoeker het event ervaart en waar er mogelijk nog iets te verbeteren valt', Aldus Dennis Hendriksen, mede-oprichter van Seeviews.

Tijdens Kerst in Oud Kampen kunnen bezoekers de Seeviews-app op hun telefoon installeren, maar ook hun mening geven bij de Seeviews-teams die op de route te vinden zijn. 'Voor iedere Seeview die gemaakt wordt, doneren wij €1,- voor het KWF', vertelt Hendriksen.

Joost Lemette, van de PR-commissie van 'Kerst in Oud Kampen': 'Op 16 en 17 december moeten alle puzzelstukjes in elkaar vallen, artistiek en productietechnisch. Dankzij de meerjarige samenwerking die we aangegaan zijn met Seeviews, zijn we instaat te weten te komen wat onze bezoekers ervaren en kunnen we eventuele knelpunten tijdens het evenement oplossen.'

App

De app kan via Seeviews.com gemakkelijk gedownload worden via seeviews.com of via de appstore of google Play. Door de code 'kiok' in te voeren krijgt de bezoeker de vragen te zien die de organisatie wil stellen.

Over Seeviews

Seeviews is een Kamper startup, die een uniek visuele reviewproduct heeft ontwikkeld. Eerder dit jaar werd het jonge bedrijf verkozen tot een van de beste vijf startups van Nederland en was het kwartfinalist tijdens de Accenture Innovatie Award. Seeviews is tevens een van de geselecteerde startups bij Startup Regio Zwolle.