Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

Nostalgische kermis als traktatie voor het publiek

vrachtwagen-IJzermanKAMPEN – Theaterfestival ‘Kerst in Oud Kampen’ beleeft dit jaar haar derde lustrum, en dat zal gevierd worden! Achter de schermen wordt inmiddels keihard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Kamper kerstfeest op 20 en 21 december, vóór de schermen presenteert ‘Kerst in Oud Kampen’ zich deze week met een nieuwe huisstijl.

"Na vijftien jaar werd het wel eens tijd voor een nieuw jasje", aldus organisator Gerrie Kragt over de nieuwe manier waarop het festival zich gaat presenteren. ,,Dit logo vertelt precies waar het om gaat bij Kerst in Oud Kampen: theater met sfeer’’. Het nieuwe logo werd ontworpen door de digitale vormgevers van het Kamper bedrijf Flashworks dat al jaren betrokken is bij het festival. Vanaf deze week gaat het nieuwe ontwerp letterlijk door heel Nederland: verhuis- en transportbedrijf IJzerman heeft het nieuwe logo levensgroot achterop één van de vrachtwagens geplaatst.

Nostalgische kermis
Het gezegde luidt; wie jarig is, trakteert – en dus trakteert ‘Kerst in Oud Kampen’ de bezoekers van deze lustrumeditie op een bijzondere kermis. Speciaal voor deze editie verrijst in het festivalweekend op het Van Heutszplein een nostalgische kermis met de bekende attracties van weleer. Met onder andere de welbekende ‘steile wand’ met brullende motoren en een verrassend kermistheater. ,,Met ouderwetse toegangsprijzen’’, aldus Gerrie Kragt. ,,Dus hooguit een euro. Een cadeautje voor de bezoekers’’.

Twee dagen feest, sfeer gegarandeerd!
Theaterfestival ‘Kerst in Oud Kampen’ wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 en zondag 21 december van 16.00 tot 21.00 uur in de Kamper binnenstad. Binnenkort verschijnt op onze website het hele programma.