Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Uitgelicht nieuws

b_320_0_16777215_00_images_nieuwsbrief_TjackovanderKamp.jpg
De organisatie heeft voor de 16e editie van 'Kerst in Oud Kampen' net als in 2014 een fotowedstrijd uitgeschreven. Iedereen die dat wil kan hieraan deelnemen. Er is geen thema voorgeschreven. De deelnemer wordt uitgedaagd om naar eigen inzicht 'Kerst in Oud Kampen' in beeld te brengen. Dat kan een portret zijn, een act of een sfeerbeeld. Ontroerend of grappig.

De organisatie weet nu al dat de jurering een hele klus wordt. Door het niet voorschrijven van een thema kan er alleen gejureerd worden op de technische aspecten als beeldkwaliteit, scherpte, belichting compositie en relatie tot het evenement. Dat maakt de beoordeling en vergelijking van de inzendingen moeilijk maar daardoor ook meteen een prachtige uitdaging. De winnaar wordt medio januari bekend gemaakt.

Met het insturen van foto's accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden:

per deelnemer mogen maximaal twee foto's worden ingediend;de foto is in JPEG formaat in een zo hoog mogelijk resolutie;de ingestuurde foto's zijn rechten vrij d.w.z.: inzending van beeldmateriaal betekend automatisch de afgifte van en instemming met een onbeperkte licentie voor gebruik van het ingezonden materiaal door de organisatie;de foto's mogen door de organisatie voor publiciteitsdoeleinden worden gebruikt;zijn niet voorzien van enige reclameaanduidingen;over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;inzendtermijn sluit op zondag 3 januari 2016 24:00 uur.

De foto's kunnen per e-mail worden ingediend op het volgende adres: info@stefanfotografie.nl