Zaterdag en zondag 22 en 23 december - Openlucht theaterfestival Kerst in oud Kampen

Auto
Het officiële parkeerterrein voor Kerst in Oud Kampen is het bedrijvenpark 'Spoorlanden'. Voor de navigatiesystemen: "spoorstraat". Hier zullen verkeersregelaars u verder begeleiden. De route er naar toe zal vanaf de invalswegen van Kampen met borden worden aangegeven. Parkeertarief is € 5,- per dag. Vanaf dit gebied zullen pendelbussen rijden die u gratis brengen en afzetten bij de Stadsbrug op enkele tientallen meters van de ingang van het festival terrein. Alleen mensen die op de officiele parkeerplaats hebben geparkeerd, kunnen mee met de pendelbus (dus niet in de berm parkeren). De pendelbussen rijden van 15.00 tot 22.00 uur. 

Trein
Wij adviseren de treinreizigers aan te reizen naar station Kampen. (dus niet Kampen-Zuid!) Wie vanaf uit station de Stadsbrug over de rivier de IJssel oversteekt, bevindt zich direct op het festivalterrein. Vanaf NS station Kampen-Zuid, rijden er op zaterdag beperkt bussen naar het centrum van Kampen. Op zondag rijden er geen bussen tussen het centrum van Kampen en NS Station Kampen-Zuid.

Mindervaliden 
Voor automobilisten met een mindervaliden parkeervergunning, wordt op de Burgwal ter hoogte van nummer 81 en verder een deel van de parkeervakken gereserveerd.

Bewoners van Kampen
Wij vragen de bewoners van Kampen zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar de binnenstad te komen. Aan het eind van de Marktgang aan de IJsselkade, en aan de Burgwalzijde voor de Stadsgehoorzaal is gelegenheid uw fiets te stallen. Op de plattegrond wordt aangegeven waar fietsenstallingen worden ingericht. 

Touringcars 
Touringcarbedrijven kunnen contact opnemen voor speciaal aangewezen parkeerlocaties. Mail naar info@kerstinoudkampen.nl