Vrolijke ‘Snow Off’ voor Kerst in Oud Kampen

Aan de voet van de Nieuwe Toren in Kampen is zaterdagmiddag het nieuwe promotiebeeld onthuld van theaterfestival ‘Kerst in Oud Kampen’.
Burgemeester Bort Koelewijn onthulde samen met artistiek directeur Jan Liefting het nieuwe logo van het festival dat dit jaar 20 jaar bestaat.
De ‘Snow Off’ werd compleet dankzij een aantal acteurs die het nieuwe logo tot leven brachten, en zangeres Jojanneke Last. Onder de klanken van ‘It’s beginning to look al lot like Christmas’ werd het sneeuwkanon aangezet waarmee de aftrap voor Kerst in Oud Kampen officieel werd gegeven.

Vanwege het jubileum van het theaterfestival pakt de organisatie dit jaar extra uit, met onder andere een spectaculaire straatparade met levensechte dinosaurussen.
Daarnaast zijn er weer de gebruikelijke onderdelen van het programma; optredens van koren, musicalgroepen, sprookjes op straat en de nostalgische kermis op het Van Heutszplein.
En op speciaal verzoek van veel bezoekers komt ook de ganzenparade terug naar Kerst in Oud Kampen!

Terug naar nieuwsarchief

Meedoen aan de fotowedstrijd?

De organisatie weet uit ervaring dat de jurering een hele klus wordt. Door het niet voorschrijven van een thema kan er alleen gejureerd worden op de technische aspecten als beeldkwaliteit, scherpte, belichting compositie en relatie tot het evenement..


Instructie fotowedstrijd